برای درمان HPV چه راهکارهایی لازم است؟ آیا میدانید تکنیک های درمان ویروس مقاربتی شامل چه راهکار هایی می شود؟ آیا راهی برای پیگیری این اختلال وجود دارد؟ در این مقاله از سایت دکتر فرشته دماری یام قصد داریم به هر آنچه باید در ارتباط با این موارد بدانید بپردازیم.
انواع بیماری های مقاربتی را بشناسید
- سوزاک
- کلامیدیا
- سیفلیس
- زگیل تناسلی
- تبخال تناسلی
انواع شایع بیماری های مقاربتی ممکن است افراد در هر سنی را درگیر کند. به همین دلیل است که باید موارد لازم در خصوص عدم ابتلا به HPV را جدی بگیرید. در ادامه مقاله به برخی از نکاتی که لازم است در این این زمینه بدانید، خواهیم پرداخت.
چرا لازم است HPV را درمان کنید؟
چرا نیاز به درمان HPV ضروری است؟ HPV ویروسی است که از طریق تماس جنسی منتقل می شود این ویروس انواع مختلفی دارد که انواع پرخطر، ابتلا به برخی بیماری های خطرناک نظیر سرطان دهانه رحم را بالا می برد. بنابراین نیاز به انجام اقدامات لازم برای پیشگیری از این ویروس الزامی است.
برای ابتلا به انواع ویروس HPV تماس جنسی می تواند کافی باشد. بنابراین لازم است در صورتی که میخواهید از ابتلا به بیماری مقاربتی در امان باشید، بهداشت جنسی را رعایت کنید.
هنوز درمان شناخته شده ای برای HPV وجود ندارد. مادامی که این ویروس فرد را به اختلالات دیگر نظیر زگیل تناسلی مبتلا کند، می توان برای درمان اقدام نمود.
درمان خود به خودی HPV
در برخی موارد ویروس HPV به صورت خود به خودی درمان می شود و نیاز به دخالت های پزشک وجود ندارد. مطالعات نشان می دهد تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند در این زمینه موثر باشد.
روش های پر تهاجمی برای درمان HPV
روش های پر تهاجمی تنها زمانی مورد استفاده قرار میگیرد و که ویروس HPV موجب ایجاد مشکلات و اختلالات جدی تر شده که سلامت بانوان را تهدید می کند. به عنوان مثال شما برای درمان سرطان دهانه رحم که بر اثر ویروس HPV ایجاد شده است، ممکن است نیاز به انجام اقدامات جراحی داشته باشید.
بنابراین اقدامات درمانی بسته به نوع اختلال و وضعیت حال حاضر شما متفاوت خواهد بود. بنابراین این ضروری است که با متخصص خود در این باره مشورت کنید و به طور منظم تا زمانی که خطر ابتلا برطرف شده است، ویزینت شوید.
بیماری های مقاربتی و عفونت HPV چگونه تشخیص داده می شود؟
بیماری ها و اختلالات دهانه رحم با آزمایش و بیوپسی دهانه رحم مشخص می شود. معمولا تشخیص به این صورت است که ابتدا نتایج غیر طبیعی در نتیجه تست پاپ اسمیر مشاهده می شود. در وهله های بعد ممکن است برای تکرار آزمایش و یا انجام موارد دیگری نظیر کولپوسکوپی اقدام کنید.
بعد از اقدامات تشخیصی اقدامات درمانی با توجه به نوع اختلال شما تجویز می شود در این زمینه برای جلوگیری از عوارض بعدی و انتقال ویروس لازم است به توصیه های پزشک متخصص گوش کنید.
مهم ترین اقدام برای عدم ابتلا به بیماریهای مقاربتی
همانطور که اشاره کردیم؛در این خصوص بهترین درمان پیشگیری است . می توانید زمانی که هنوز آلوده نشده اید، برای عدم ابتلا از انواع پرخطر HPV واکسن گارداسیل بزنید. در هر حال این واکسن نمی تواند همزمان از همه انواع این ویروس جلوگیری کند اما امکان ابتلا به برخی از انواع شایع و پرخطر ویروس را از بین می برد. لازم است برای کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای مقاربتی موارد زیر را جدی بگیرید:
- در هنگام برقراری رابطه جنسی از کاندوم استفاده کنید
- تست های غربالگری HPV را به صورت روتین انجام دهید.
- به روابط تک همسری متعهد باشید
- شریکی را انتخاب کنید که او نیز به روابط تک همسری متعهد است
- برای جلوگیری از انواع مختلف این ویروس واکسن گارداسیل بزنید.
چه زمانی شما به بیماری های مقاربتی مبتلا می شود؟
مادامی که شما به بیماری های مقاربتی نظیر زگیل تناسلی مبتلا می شوید، از روی علائم آن میتوانید این اختلال را تشخیص دهید. اما مادامی که شما به ویروس پاپیلومای انسانی مبتلا می شوید ممکن است به خودی خود هیچ علائمی نداشته باشید. به همین دلیل و به علت عدم آگاهی ممکن است آن را به شریک جنسی خود منتقل کنید. بنابراین لازم است غربالگری های HPV را که معمولا هر 5 سال یکبار برای آقایان و بانوان توصیه می شود، جدی بگیرید .
درمان بیماری های مقاربتی در ارومیه
اگر ویروس HPV یا بیماری های مقاربتی شما را دچار مشکل کرده است وبرای درمان آن در ارومیه به دنبال متخصص زنان می گردید، دکتر فرشته دماری یام با سال ها سابقه درمان می تواند به شما کمک کند.
0 Comments